Partners

Niemand heeft ooit in zijn eentje de top bereikt. Iedere (top)sporter heeft zijn eigen team met specialisten. En daarnaast natuurlijk al zijn partners. Hieronder een overzicht van mijn partners.

Maxim sportvoeding

Maxim sportvoeding partner Lars Bottelier

Maxim sportvoeding is mijn leverancier op het gebied van sportvoeding. Ze hebben een ruim assortiment aan sportvoeding: energierepen, sportdranken, energiegelletjes, recoverydrinks noem maar op. Buiten dat staat Maxim als de meest natuurlijke sportvoeding. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor mij als sporter. Neem eens een kijkje in hun assortiment in de goodlife-shop.

Rigo Verffabriek

Rigo partner Lars Bottelier

De verffabriek in IJmuiden heeft ook een mooie bijdrage geleverd. Neem eens een kijkje op de site, zodat u met uw eigen ogen kan zien wat de verffabriek te bieden heeft. 

MGVis

MGVis partner Lars Bottelier

Deze sponsor is wel heel speciaal. De eigenaresse van dit bedrijf heeft mij op jonge leeftijd leren zwemmen toen ik bezig was met mijn A-diploma, des te leuker dat ze mij nu ook steunt. De winkel, gevestigd op de Velserduinweg 111, heeft een ruim assortiment van verse vis. 

Slagerij Johan van Doorn

johan van doorn logo partner Bottelier

Johan heeft meermalen een bijdrage geleverd aan mijn sportdroom. Van Doorn: "ik vind het leuk om mensen te ontmoeten die volledig voor hun sport gaan, daar wil ik graag bij helpen. Helemaal als er dan nog successen worden geboekt." 

De slagerij is te vinden op Zeewijkplein 17. Mocht u daar nou binnenkort zijn, bestel daar de paardenworst want die is echt heerlijk. Verder hebben ze ook belegde broodjes, warme maaltijden en voor een barbecue kun je hier ook terecht. 

Abelia

Abelia Fleuristen partner Bottelier

Dankzij Abelia Fleuristen ben ik weer een stap dichter bij mijn doel. Abelia is gevestigd in IJmuiden op de Kennemerlaan 100. Je kan er onder meer de mooiste bloemen en boeketten bestellen. Maar ook hebben ze een ruim assortiment aan geurtjes voor in de huiskamer. Abelia heeft echt unieke producten die je niet zomaar bij andere bloemisten terug vindt.

Patrick van Keulen

Logo_Patrick_van_Keulen

Een geweldige mannenmode kledingzaak op de Lange Nieuwstraat 787. Ze hebben jeans en hippe kleding. Alhoewel je ook voor chique kleding terecht kan bij deze winkel. Een erg mooie zaak. Benieuwd naar het assortiment? Kijk op de site.

Hompe en Taselaar

Hompe taselaar partner Lars Bottelier

Hompe en Taselaar is een advies- en ingenieursbureau voor ruimte, milieu en infrastructuur. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan mij en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ze zijn gevestigd in Amsterdam op de Van Marwijk Kooystraat 1.

Bartelssport

Logo bartelssport Lars Bottelier

Bartelssport is de zwemretailer, die mij ondersteunt met trainingsmaterialen. Ik haal hier ook altijd mijn zwemspullen vandaan. Voor de recreatieve- of de gevorderde zwemmer: ze hebben het allebei. Ook als waterpoloër kan je hier terecht. Bovendien bedrukken ze kleding en kan je je favorieten materialen een persoonlijk tintje geven. Een top webshop en winkel, kijk op http://www.bartelssport.nl/.

Bouwbedrijf Bottelier

 

Bouwbedrijf Bottelier Lars steunt

Bouwbedrijf Bottelier heeft geïnvesteerd in mijn trainingsstage naar Australië. Hier ben ik ze zeer dankbaar voor. Een goed bouwbedrijf, gevestigd in Krommenie Noord-Holland. 

TiMMiT

TiMMiT partner Lars bottelier

TiMMiT.nl is mijn eerste partner. Zonder TiMMiT zou deze site niet bestaan. TiMMiT is een webhosting bedrijf. Wat heeft TiMMiT allemaal te bieden? Zij hebben de beschikking tot domeinregistratie, hosting van een webpagina, Virtual Private Servers en nog veel meer. Bovendien hebben zij de programmeertalen PHP, HTML, CSS en Javascript volledig onder de knie. Wil jij nou ook zo een mooie site? Neem dan gerust contact met ze op.

Sponsorenslagerij van DoornLogo klussenier Sander van Elburg

Abelia Fleuristen partner Bottelier