Partners

Niemand heeft ooit in zijn eentje de top bereikt. Iedere (top)sporter heeft zijn eigen team met specialisten. En daarnaast natuurlijk al zijn partners. Hieronder een overzicht van mijn partners.

TiMMiT

TiMMiT partner Lars bottelier

TiMMiT.nl is mijn eerste partner. Zonder TiMMiT zou deze site niet bestaan. TiMMiT is een webhosting bedrijf. Wat heeft TiMMiT allemaal te bieden? Zij hebben de beschikking tot domeinregistratie, hosting van een webpagina, Virtual Private Servers en nog veel meer. Bovendien hebben zij de programmeertalen PHP, HTML, CSS en Javascript volledig onder de knie. Wil jij nou ook zo een mooie site? Neem dan gerust contact met ze op.

Slagerij Johan van Doorn

johan van doorn logo partner Bottelier

Johan heeft meermalen een bijdrage geleverd aan mijn sportdroom. Van Doorn: "ik vind het leuk om mensen te ontmoeten die volledig voor hun sport gaan, daar wil ik graag bij helpen. Helemaal als er dan nog successen worden geboekt."

 

Hompe en Taselaar

Hompe taselaar partner Lars Bottelier

Hompe en Taselaar is een advies- en ingenieursbureau voor ruimte, milieu en infrastructuur. Ook zij hebben een grote bijdrage geleverd aan mij en daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Abelia

Abelia Fleuristen partner Bottelier

Dankzij Abelia Fleuristen ben ik weer een stap dichter bij mijn doelen. Abelia is gevestigd in IJmuiden op de Kennemerlaan. Je kan er onder meer de mooiste bloemen en boeketten bestellen. Maar ook hebben ze een ruim assortiment aan geurtjes voor in de huiskamer. Kijk eens op hun website voor het gehele aanbod.

Sponsorenslagerij van Doorn

Abelia Fleuristen partner Bottelier