Steun Lars

Huidige topsportstatus

Als topsporter is het voor Lars van belang dat hij wedstrijden zwemt, die op zijn niveau liggen. Veelal zijn deze wedstrijden internationaal, denk aan: Europacupwedstrijden (LEN-cup), Wereldbekerwedstrijden en internationale marathons. Lars beschikt sinds 2016 over de NOC*NSF-status Internationaal Talent (IT). Bij deze status komt nog geen financiële ondersteuning bij kijken. De financiële ondersteuning komt zodra de sporter een NOC*NSF A- of B-status behaald. De internationale wedstrijden die Lars zwemt probeert hij te financieren met crowdfunding. Hij staat geregistreerd op talentboek.nl, een website voor (top)sporters die geld proberen in te zamelen voor hun eigen doel. Het voordeel van talentboek is dat 100% van het gedoneerde bedrag naar het talent gaat. De betalingen vinden plaats via iDeal.

Overzicht topsportstatussen

Kwalificatiewedstrijden WK

Lars spaart op dit moment voor wedstrijden die gelden als kwalificatiemoment voor de Wereldkampioenschappen Open Water Zwemmen van 2017. Buiten dat deze wedstrijden van belang zijn voor kwalificatie, is het ook een mooie stap om internationale ervaring op te doen in het seniorenveld. Wilt u Lars helpen om zijn doelen te bereiken? Ga dan via de knop hieronder naar zijn talentboekpagina. 

Talentboekprofiel Lars Bottelier

Steun Lars zonder Talentboek

 Wilt u Lars ondersteunen, maar liever niet via iDeal of Talentboek? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met Lars en bespreek de mogelijkheden. 

Sponsorenslagerij van DoornLogo klussenier Sander van Elburg

Abelia Fleuristen partner Bottelier