Australië - Perth volg LArs Bottelier in zijn zwemblog en trainingsstage naar Australië. In dit blogoverzicht staan alle blogs in een handig overzicht met bijbehorende links. Lars Bottelier gaat voor de 10 km op de OS van 2024.

Australië 2019: blog overzicht

Eind 2019, begin 2020 ben ik naar Australië afgereisd voor een trainingsstage van 3 maanden. Ik heb mezelf daar heel goed kunnen ontwikkelen. Heel goed kunnen trainen. En ook heel goed kunnen presteren. Als klap op de vuurpijl heb ik daar mijn eerste internationale marathon gewonnen: de Rottnest Channel Swim van 19,7 km. Tijdens deze periode heb ik elke week een blog geschreven voor mijn volgers. Op deze pagina kan je allereerst nog een korte introductie vinden. Daaronder vind je een alle links die naar de blogposts verwijzen. Vind je het leuk om mijn avontuur (opnieuw) te beleven? Kijk dan hieronder voor het volledige overzicht van blogs.

Introductie tot de blogreeks


Op dinsdag 10 december 2019 vlieg ik naar Australië. Ik ga daar naartoe om drie maanden te trainen tijdens mijn eigen trainingsstage. De plek waar ik naartoe ga is Perth en in Perth ga ik mij voorbereiden op de zomer van Europa. Via mijn website kan jij me volgen in mijn reis Down Under. Elke week ga ik een blog schrijven om jullie op de hoogte houden over hoe het is tijdens de reis. In deze blogpost vind je een overzicht van de te schrijven blogs met de bijbehorende links naar de pagina’s.Blogoverzicht Australië


Ik ga proberen om elke maandagmiddag om 17:00 uur Nederlandse tijd mijn blog van de afgelopen week gepost te hebben. Hou mijn website goed in de gaten.


Aussie blog 1: waarom Australië en de eerste dagen in Australië


Aussie blog 2: hoe ziet mijn nieuwe situatie er nu uit?


Aussie special: interview Australië – Openwaterswimming.club


Aussie blog 3: Kerst Down Under en laatste race van 2019


Aussie blog 4: 2020 goed van start in Australië


Aussie blog 5: eerste winst van 2020 is binnen


Aussie blog 6: studie volgen in Australië?


Aussie blog 7: Argentinië is van de kaart


Aussie blog 8: dag in het leven van Lars


Aussie blog 9: geen blog maar een vlog in Busselton


Aussie blog 10: voorbeschouwing Rotto2020 + Liveblog


Aussie blog 11: Lars wint goud bij de Rottnest Channel Swim!


Laatste blog weer terug in NederlandPartners die in mijn Olympische droom geloven

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.