Renata Jansen fotografie Lars Bottelier

Donatiedoel: Europcupwedstrijd Eilat

Oud donatiedoel

Het onderstaande donatiedoel over de Europacupwedstrijden is mijn oude doel. Mijn nieuwe doel gaat over de Capri Napels marathon in Italië. Een internationale 36 km wedstrijd waar er van Capri naar Napels gezwommen wordt. Meer over deze wedstrijd en mijn donatiedoel kan u hier lezen: https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/zwemmen-zwemmen/capri-napoli-marathon.html.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Lars Bottelier, geboren op 4 maart 1997. Op mijn dertiende ben ik gestart met wedstrijdzwemmen en specifiek het openwaterzwemmen. Ik train momenteel 26 uur in de week bij het KNZB-RTC in Amsterdam onder leiding van Kees Robbertsen. Hiernaast volg ik een studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Door jarenlang te trainen en hard te werken heb ik in 2016 deelgenomen aan de Europese jeugdkampioenschappen en de wereldjeugdkampioenschappen op de 10 km. Hier ben ik op de 13en de 9plaats geëindigd. Deze wedstrijden waren een hele gave ervaring en hebben mij laten proeven van wedstrijden op het hoge niveau. 

Wat is mijn doel?

Mijn doel voor seizoen 2018 is om mijzelf te kwalificeren op de 25 km voor de Europese Kampioenschappen Openwaterzwemmen in Glasgow. Er zijn nog twee kwalificatiemomenten voor de EK, de Europacupwedstrijd in Eilat (ISR) en in Gravelines (FRA). In Eilat ga ik aan de start verschijnen op de 10 km en deze zal voor eigen rekening komen. In Gravelines ga ik zowel de 10 km als de 25 km zwemmen.

Omdat de wedstrijd in Eilat voor eigen rekening komt, ben ik dit donatiedoel gestart. De wedstrijd gaat om en nabij rond de €750,- euro kosten. Hierbij inbegrepen zit het vliegticket, het vervoer in Israël (auto), het verblijf en andere bijkomende kosten.

Het Europacupcircuit

Naast de wedstrijden in Eilat en Gravelines, zou ik graag nog meer Europacupwedstrijden willen zwemmen om mee te doen in het Europese puntenklassement. Net als Eilat zijn deze andere wedstrijden ook investeringen voor mijn topsportcarrière. Bij deze wedstrijden doe ik ervaringen op in het internationale veld.

Race 1 Eilat (ISR) 25 maart
Race 2 Gravelines (FRA) 31 mei
Race 3 Barcelona (ESP) 30 juni
Race 4 Navia (ESP) 28 juli
Race 5 Copenhagen (DEN) 25 augustus
Race 6 Bled (SLO) 9 september

Steun mij naar de EK

Ik hoop dat jullie mij willen steunen naar de Europese Kampioenschappen. Hoe meer wij samen ophalen, hoe meer wedstrijden ik kan zwemmen, hoe groter de kans dat ik de internationale seniorentop bereik. Hartstikke bedankt voor alle hulp!

Link naar donatiedoel:

https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/zwemmen-zwemmen/europacupwedstrijd-eilat.html 

Mijn partners


PowerBar NutriSenseQWIN NutriSense

Polar_logo_black-1

 


Advertentie
Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.