Nieuwe trainingssituatie: combi De Dolfijn en Kras Sport

Vanaf de start van zwemseizoen 2019/2020 ben ik geen lid meer van het Opleidingscentrum van de KNZB. Ik heb een nieuwe trainingssituatie en hierover heb ik het volgende bericht geplaatst op mijn social media.

Op Facebook van 23 september 2019:

“De eerste twee weken van mijn nieuwe zwemseizoen waren vrij hectisch te noemen. Ik kreeg de zaterdag voordat ik zou beginnen te horen dat ik niet meer kon trainen bij het Opleidingscentrum van de KNZB in Amsterdam.

Gelukkig kan ik dankzij Kras Sport en Zwemvereniging de Dolfijn toch aan mijn zwemuren en zwemkilometers komen. Waarbij ik in de ochtenduren in Haarlem mijn kilometers kan draaien en ’s avonds bij de Dolfijn aan mijn snelheid werk.

Dit ga ik blijven doen tot december, want dan vertrek ik weer naar Australië (Perth) om te trainen en open water te zwemmen. Ook ga ik dit jaar meedoen aan het FINA Ultramarathoncircuit. Beginnend in Argentinië in februari.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik nog lang niet klaar ben met zwemmen. Sterker nog dit wordt mijn grootste internationale zwemseizoen tot nu toe.

Ik wil graag iedereen bedanken die in mij blijft geloven en mij steunt waar zij kunnen. Zonder jullie kan ik dit niet waar maken.”

Foto: Jos Dinkelberg

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.