Word mijn partnerGa jij mij supporten naar de
Olympische Spelen van Parijs 2024?
Ontdek mijn partners


Word hoofdpartner van Lars - Lars is nog steeds op zoek naar een vaste partner en sponsor die hem kan ondersteunen in al zijn taken waardoor hij zich kan focussen op het open water zwemmen

Word jij mijn nieuwe partner

Er is momenteel een plek vrij om je als hoofdpartner te binden aan mij. Een geweldige kans waarbij ik zeker weet dat we mooie dingen voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb geen sponsorverplichtingen naar andere merken toe en sta daarom open voor alle creatieve mogelijkheden die wij elkaar te bieden hebben. Denk jij mij verder te kunnen helpen? Neem dan contact met me op.

Road to Parijs 2024 - Lars Bottelier gaat voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Hij zet alles op alles om zich te kwalificeren voor de Olympische 10 km. Volg jij hem op zijn zwem blog? Hier post hij regelmatig nieuwtjes en andere leuke updates over zijn zwemcarrière

Yvonne van Gennip steunt mij

Dankzij de bijdrage van het Yvonne van Gennip Talentfonds kan ik weer een jaar langer op professioneel niveau open water zwemmen. Het YVGTF steunt jonge sporttalenten op weg naar de top. Zo heeft ze ook mij ondersteund in mijn Road to Parijs 2024.


Timmit steunt mij

Dankzij Timmit lees jij nu alle teksten op mijn website. Timmit ondersteunt me al van begin af aan en is daarmee een ware partner. Mede door de hulp van Timmit kunnen jullie mij zo goed volgen.

openwaterswimming.club is een partner van Lars Bottelier - ze helpen elkaar tijdens evenementen, toernooien, trainingskampen, activiteiten en meer

Openwaterswimming.club steunt mij

Openwaterswimming.club is een bedrijf dat zich specialiseert in retail van artikelen voor het (openwater) zwemmen en organiseert trainingskampen. We helpen elkaar tijdens evenementen, trainingskampen, trainingen en meer.


Maxim Sports Nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier. Hij gaat met zijn road to Parijs voor een ticket voor de zomerspelen van 2020

Maxim steunt mij

De sportdranken en energy gells van Maxim zijn een ware aanwinst voor mij. Maxim staat voor gezonde sportvoeding gemaakt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Dat is precies wat ik zoek en wat ik nodig heb tijdens zware wedstrijden.

QWIN steunt mij

Met QWIN herstel ik het beste. De eiwitten zijn van hoge kwaliteit waardoor ik het grootste effect heb bij spieropbouw en spierherstel. Daarnaast gebruik ik een aantal supplementen zodat ik nooit tekorten krijg van vitamines en mineralen.