Word mijn partnerGa jij mij supporten naar de
Olympische Spelen van Parijs 2024?
Ontdek mijn partners


Word hoofdpartner van Lars - Lars is nog steeds op zoek naar een vaste partner en sponsor die hem kan ondersteunen in al zijn taken waardoor hij zich kan focussen op het open water zwemmen

Word jij mijn nieuwe partner

Er is momenteel een plek vrij om je als hoofdpartner te binden aan mij. Een geweldige kans waarbij ik zeker weet dat we mooie dingen voor elkaar kunnen betekenen. Ik heb geen sponsorverplichtingen naar andere merken toe en sta daarom open voor alle creatieve mogelijkheden die wij elkaar te bieden hebben. Denk jij mij verder te kunnen helpen? Neem dan contact met me op.

Polar steunt mij

Ik gebruik de sporthorloges en hartslagmeters van Polar om tot een optimaal trainingsresultaat te komen. De horloges zijn van hoge kwaliteit en bieden uitgebreid inzicht in verschillende trainingsstatistieken. Dankzij Polar kan ik nóg beter mijn training, herstel en periodisering monitoren.


Timmit steunt mij

Dankzij Timmit lees jij nu alle teksten op mijn website. Timmit ondersteunt me al van begin af aan en is daarmee een ware partner. Mede door de hulp van Timmit kunnen jullie mij zo goed volgen.

openwaterswimming.club is een partner van Lars Bottelier - ze helpen elkaar tijdens evenementen, toernooien, trainingskampen, activiteiten en meer

Openwaterswimming.club steunt mij

Openwaterswimming.club is een bedrijf dat zich specialiseert in retail van artikelen voor het (openwater) zwemmen en organiseert trainingskampen. We helpen elkaar tijdens evenementen, trainingskampen, trainingen en meer.


Powerbar steunt mij

De sportdranken en energy gells van Powerbar zijn een ware aanwinst voor mij. Met Powerbar kom ik de marathons door en heb ik mijn energie op het juiste moment beschikbaar tijdens de belangrijke wedstrijden.

QWIN steunt mij

Met QWIN herstel ik het beste. De eiwitten zijn van hoge kwaliteit waardoor ik het grootste effect heb bij spieropbouw en spierherstel. Daarnaast gebruik ik een aantal supplementen zodat ik nooit tekorten krijg van vitamines en mineralen.