Steun Lars

Geen topsporter kan zonder hulp. Maar gelukkig is hulp overal: steun van mijn ouders, kennissen en vrienden. Steun van zwemmerken, organisaties en bedrijven. En ook steun in de vorm van financiële bijdrages. Wil jij net als een hoop andere mensen jouw steentjes bijdragen aan mij? Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijke manieren.

Talentboek

De belangrijkste manier van ondersteuning ontvang ik in de vorm van crowdfunding. Het online platform wat ik hiervoor gebruik is Talentboek. Bij Talentboek gaat 100% van het gedoneerde bedrag naar mij toe. Vaak spaar ik op Talentboek voor één of meerdere internationale wedstrijden. Zo heb ik al eens met jullie hulp een Europabekerwedstrijd in Israël bij elkaar gespaard. Zodra ik weer een lopend donatiedoel heb, dan laat ik het hier weten.

Tijdens mijn huidige donatiedoel spaar ik geld in voor mijn trainingsstage in Australië. Wil je mij ondersteunen volg dan deze link.

Activiteiten steun Lars

Activiteiten

Meerdere keren per jaar geef ik presentaties, clinics en ben ik actief bij andere activiteiten. Dit doe ik tegen een vergoeding en deze vergoeding kan ik weer gebruiken voor de kosten die ik maak. Wil jij mij hebben als gastspreker bij je bedrijf? Wil jij mij als clinic-gever en expert op het gebied van openwaterzwemmen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier en ik zie jou gauw.

Ondersteun Lars via zijn website

Mijn website

Door regelmatig te kijken op mijn website en mijn blogs te lezen, ondersteun jij mij ook. Op mijn website staan namelijk advertenties en dat is een leuk zakcentje voor mij om te gebruiken. Ik zou het daarom waarderen dat wanneer je AdBlock gebruikt, je mijn website wilt 'whitelisten'. Alle beetje helpen en zo ook de inkomsten van deze website.

Sponsormeter

Je kan mij ook helemaal gratis steunen. Ja, helemaal gratis. Dit gaat via het online platform van Sponsormeter. Met Sponsormeter kan je ervoor zorgen dat een deel van het aankoopbedrag bij het online shoppen naar mijn Sponsormeter account gaat. Wanneer je online gaat shoppen klik je de desbetreffende winkel aan (bijvoorbeeld Wehkamp) en die winkel betaalt vervolgens een commissie uit naar mij. Het kost jou zelf helemaal niets.

Hoe werkt het nou precies?
1. Ga naar http://sponsormeter.com/LarsBottelier.
2. Scroll naar beneden en ga naar de zoekbalk.
3. Type jouw webshop in.
4. Staat jouw webshop in de lijst? Klik op het logo.
5. Shop zoals je gewend bent.
6. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar mijn Sponsormeter account. 

Mijn partners


PowerBar NutriSenseQWIN NutriSense

Polar_logo_black-1

 


Advertentie