Bedankt Welzorg Woning op Maat

Dankzij de donatie van Welzorg Woning op Maat kan ik weer langer blijven zwemmen. Ik wil jullie enorm bedanken voor deze bijdrage. Zij geloven net als ik dat ik de Olympische Spelen van Parijs kan halen in 2024. We zetten de sterke lijn door die ik in Duitsland ben begonnen en gaan voor nog betere resultaten.

Wil jij mij ook steunen om mijn dromen na te jagen?


Wil jij mij ook steunen in mijn weg naar de Olympische Spelen van Parijs 2024? Dat kan zeker. Ik heb een donatiedoel aangemaakt op talentboek.nl. Jouw volledige donatie gaat naar mij toe (geen tussenwegen). Bij vragen kan er ook altijd eerst contact met mij worden opgenomen. Samen gaan we het halen!Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.