Caversham wildlife park Australië

Caversham

De afgelopen weken waren nogal stressvol. Ik had wat probleempjes gekregen die ik moest oplossen en dat kostte een hoop tijd. Hierdoor had ik geen tijd om een blog update te plaatsen, sorry daarvoor.

Eigenlijk heb ik ook niet zoveel gedaan buiten de trainingen. Gelukkig heb ik gisteren en vrijdag toch nog wat kunnen zien van Perth. Vrijdag was er geen ochtendtraining, alleen een middagtraining dus ik had bedacht dat ik wel naar Caversham Wildlife Park kon gaan. Dat is een dierentuin in een erg mooi stukje natuurgebied waar middenin een soort ‘village’ is gevestigd. Hier zijn onder andere twee musea (eentje over treinen, en eentje over de motoren in een auto), een café/restaurantje en dus de dierentuin.

De dierentuin was een uur fietsen vanaf mijn verblijfplaats en ik dacht dat dat wel makkelijk te doen was. De heenweg was ook goed te doen; ’s ochtends is het nog niet zo heet. Maar in de middag was het een zware tocht..

De dierentuin is erg leuk. Voor het eerst in het echt kangoeroes gezien, al lagen de meeste voor pampus vanwege de hitte. En koala’s van dichtbij gezien. Ik heb wat foto’s van dieren en twee korte filmpjes op mijn Facebook gezet. Die kan je hier terug vinden.

Elizabeth Quay

Gisterenavond nam ik nog een kijkje in de stad. Er was groot feest vanwege het plaatselijke festival hier. Maar ook was er een nieuw gedeelte van de stad open, Elizabeth Quay. Ik was er een paar weken geleden al langs gelopen, toen waren ze echter nog druk aan het bouwen. Nu is het af en is het een groot feest. Er waren geloof ik wel duizend mensen, als het niet meer was. Ze hadden muziek, eten/drink kraampjes en een klein kermisje voor de kinderen. Ik heb drie impressie foto’s die je hieronder kan bekijken.

  • IMAG0816

Tot slot heb ik dinsdag een training ter voorbereiding op de Rottnest Swim. Ik ga met mijn paddler naast de kajak zwemmen, oefenen met het eten/drinken tussendoor en nog even flink wat meters maken. Donderdag staat er een fotosessie voor The Sunday Times op het programma, daar komt een foto te staan van alle elite zwemmers/zwemsters van de Rottnest Swim met een stukje tekst.

1 gedachte over “Caversham wildlife park Australië”

  1. Leuke tussen-blog, en heel goed dat je ook wat van Perth bent gaan zien,
    moet je tussendoor meer doen; ontspanning is ook goed, niet over-trainen, maar;
    Gefeliciteerd met ‘boot-aanbieding’ kun je met dit vooruitzicht tijdig naar
    je race toewerken en natuurlijk voor een TOPprestatie gaan; succes.

    Beantwoorden

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.