Sterker met Virtuoos!

Dankzij de supplementen van Virtuoos ga ik voor de Xtra% in mijn sportprestaties! Blij ben ik om te melden dat Virtuoos mij de komende tijd gaat ondersteunen. Niet alleen met supplementen, maar ook via tips & tricks voor het innemen van voedingssupplementen.Waarom Virtuoos?


Als sporter is het enorm van belang dat je vitamine- en mineraalwaardes op orde zijn. Daarom eet ik dagelijks gevarieerd, met voldoende fruit en groente. Toch kan het soms voorkomen dat er tekorten ontstaan of dat je net wat extra’s nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een belangrijk piekmoment of tijdens zware trainingsperiodes. Op zulke momenten kan ik vertrouwen op Virtuoos.


Het is fijn om te merken dat Virtuoos en ik daarmee één lijn liggen. Virtuoos geeft aan dat ze sporters naar hun Xtra% willen brengen. Net die 1% of 2% meer boven op je maximale kunnen. En dat is precies wat ik nodig heb bij mijn meest belangrijke wedstrijden.


Daarnaast zijn alle producten uit het Virtuoos assortiment NZVT goedgekeurd. Dit houdt in dat ik als sporter erop kan vertrouwen dat de producten die ik inneem van zuivere kwaliteit zijn (zonder verboden stoffen).


Wil jij mij ook steunen om mijn dromen na te jagen?


Wil jij mij ook steunen in mijn weg naar de Olympische Spelen van Parijs 2024? Dat kan zeker. Ik heb een donatiedoel aangemaakt op talentboek.nl. Jouw volledige donatie gaat naar mij toe (geen tussenwegen). Bij vragen kan er ook altijd eerst contact met mij worden opgenomen. Samen gaan we het halen!Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.