Amsterdam Swim Meet 2016: programma

Mooie tijden is het doel

In 2016 geen Amsterdam Swim Cup meer, maar de Amsterdam Swim Meet. Elk jaar ben ik wel aanwezig bij de Amsterdam Swim Meet en het is elk jaar eigenlijk de eerste belangrijke wedstrijd op de 50m-baan. Komende vrijdag start het toernooi al. Voor het RTC Amsterdam is dit het eerste echte meetmoment, want voor velen is dit het eerst mogelijke moment voor kwalificatie voor internationale (jeugd)toernooien. Voor mij geen nadrukkelijk kwalificatiemoment, maar wel een goede gelegenheid om voor mooie tijden te gaan.

Inschrijflijsten

Het programma voor mij is exact hetzelfde als die bij de ONK van een maand geleden. Ik zwem de 400m, de 800m en de 1500m vrije slag. Verdeeld over de volgende dagen:

  1. Vrijdag: 1500m vrije slag; PR 16:27.83 NK 5000m Dordrecht 2016 tussentijd | startlijst
  2. Zaterdag: 400m vrije slag; PR 4:07.86 Open Belgische Kampioenschappen 2016 | startlijst
  3. Zondag: 800m vrije slag; PR 8:36.95 Swim Cup Eindhoven | startlijst

In deze fase van het seizoen ben ik erg benieuwd waar ik sta. Ik train inmiddels 3 maanden bij het RTC en daar raak ik steeds meer gewend aan. De trainingen verlopen goed en er is een fijne sfeer.

Amsterdam Swim Cup 2015

Vorig jaar was openwaterswimmingclub nog aanwezig bij de Amsterdam Swim Meet en hadden ze nog een filmpje gemaakt waar ik o.a. in vertel over het avontuur naar Australië.

//Deze video is niet meer beschikbaar//

Mochten er dit jaar nog mensen willen kijken, stuur mij een berichtje!

Foto Kees-Jan van Overbeeke 

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.