Trainingsstage Australië

Vandaag was de eerste dag van de Amsterdam Swim Cup. Een toernooi waarbij de top van Nederland meedoet. Voor mij stond de 1500m vrije slag op het programma. Mijn tijd was 16:42. Na afloop een interview waarin ik mijn trainingsstage voor 2 maanden in Australië aankondig!

Filmpje Amsterdam Swim Cup

//dit filmpje is helaas niet meer beschikbaar//

Zoals ik ook in het filmpje aankondig ga ik naar Australië ter voorbereiding op het komende EK. Hier wil ik ervaring opdoen, mezelf ontwikkelen en mezelf optimaal voorbereiden. Ik vind het vooral fijn dat ik daar open water wedstrijden kan zwemmen in Nederland niet kan.

Het is een unieke ervaring, waar ik onwijs naar uit kijk. Mocht u mijn reis willen ondersteunen, er kan nog steeds gedoneerd worden op mijn talentboekpagina. Hartstikke bedankt voor uw steun.

Later ga ik een uitgebreider verslag maken met meer informatie en nieuwtjes.

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.