Interview: Zwem Challenge in Volendam

In mijn vorige blog heb ik uitgebreid stil gestaan bij de 50-minuten Challenge in Volendam. Marcel Stroet van Openwaterswimming.club heeft mij op de dag zelf geïnterviewd. Het is een korte impressie van hoe ik de Challenge beleefd heb. Ook vertel ik hoe ik er op dit moment voor sta en wat mijn volgende plannen zijn. Ben je benieuwd naar het interview? Kijk dan hieronder voor het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=Foj1STA3m0M&feature=youtu.beOp 5 juli 2020 is de volgende Challenge


En goed nieuws, want jij kan nu bij de volgende Zwem Challenge aanwezig zijn. Op zondag 5 juli 2020 wordt er nog een 50-minuten Challenge georganiseerd. Het is echt een mooie test mét wedstrijdelement om te kijken hoe je er nu voor staat. Ik ga ook weer meedoen (serie 3; er zijn nog plekken!). Ik ben wel benieuwd wat ik kan laten zien na een extra maand van zwemtraining. Wil jij ook meedoen? Ga dan naar de website van Openwaterswimming.club en meld je aan.Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

2 gedachten over “Interview: Zwem Challenge in Volendam”

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.