Maxim Sports Nutrition is mijn nieuwe partner

‘We bring the fuel, you bring the body.’ Dat is het motto van mijn nieuwe partner Maxim Sports Nutrition. Ik ben heel blij dat ik samen met Maxim voor nóg mooiere sportresultaten kan gaan.

Weer terug bij Maxim


Maxim is geen onbekende van mij. Ik ben een groot fan van hun producten en gebruikte dit voor een lange tijd. Echter, toen ik bij de KNZB terecht kwam in 2016 heb ik een periode met andere sportproducten gezwommen. Des te blijer ben ik nu om aan te kondigen dat ik weer terug ben bij Maxim. Eén van hun belangrijkste pijlers is gezonde sportvoeding leveren op basis van natuurlijke ingrediënten. Ik kan mij hier volledig in vinden.


Voor alle soorten sportvoeding kan je bij Maxim terecht. Zo hebben ze: energy gells, energy drinks, koolhydraatrepen, proteïnerepen, sportdrank en nog veel meer. Daarnaast bieden ze uitgebreid voedingsadvies aan hun (professionele) atleten. Daarmee ben je niet alleen voorzien van de beste voeding, maar weet je ook hoe je dit optimaal kan benutten. Maurice Douben (Financial Manager Maxim Netherlands) is ook erg blij met onze samenwerking:


Maxim vindt het leuk om sporters met een fanatieke drive te steunen. Lars heeft zich ten doel gesteld om een startbewijs voor de zomerspelen van 2024 in Parijs te bemachtigen. Maxim wil hem graag ondersteuning bieden door middel van het verstrekken van de juiste sportvoeding en advies.

Maurice Douben (Financial Manager Maxim Nederland)

Wil je meer weten over Maxim of over mijn favoriete producten? Laat het weten in de comments. Blijf mij volgen voor de laatste updates. Ik kan in ieder geval niet wachten om de aankomende wedstrijden te zwemmen met Maxim aan mijn zijde!Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

1 gedachte over “Maxim Sports Nutrition is mijn nieuwe partner”

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.