Seizoen 2015/2016 is ten einde

Afsluiting seizoen 2015/2016

Met de EJK achter de rug heb ik het seizoen 2015-2016 afgesloten. Het seizoen waarin ik een tussenjaar heb genomen om mijzelf te focussen op het zwemmen. De trip naar Australië is hierin de echte eye-opener geweest.
 
Ik ben ervan overtuigd dat ik mijzelf heb ontwikkeld, niet alleen als zwemmer, maar ook als persoon. Hierdoor kon ik net dat schepje erbovenop doen halverwege het seizoen; ik had een doel en daar wilde ik voor gaan. Bij het Nederlands Kampioenschap in Dordrecht heb ik dat laten zien door de Nederlandse titel te pakken bij de senioren en te kwalificeren voor de WJK in Hoorn. Daar een 13de plaats behaald en bij de EJK een 9de plaats. Een mooie afsluiting.
 
Ik wil graag iedereen bedanken die mij heeft gesteund dit seizoen. In het speciaal Maxim Sportvoeding en mijn zwemtrainer Hans van Vastenhoven. Hij is degene die mij in deze 6 jaar heeft gebracht waar ik nu sta.
 
Naast de studie Econometrie aan de UvA, geef ik het topzwemmen seizoen 2016-2017 een vervolg bij het RTC in Amsterdam!
 
 
?: Cees Lieshout

1 gedachte over “Seizoen 2015/2016 is ten einde”

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.