Volgende stap: zwemmen in Duitsland

Aanstaande maandag (17 augustus 2020) vertrek ik naar Duitsland, Würzburg om een vervolg te geven aan mijn professionele zwemcarrière. Ik ga mij aansluiten bij de groep van Stefan Lurz bij SV Würzburg 05. Na een zwemseizoen waarin ik geen vaste trainingsplek had, ben ik blij dat ik mij nu weer volledig kan focussen op mijn passie en mijn droom kan nastreven.

Trainen bij SV Würzburg 05


Stefan heeft in de loop der jaren bewezen een zeer ervaren trainer en coach te zijn die meerdere zwemmers naar de internationale (open water) zwemtop heeft gebracht. Ik ben blij dat Stefan mij de kans geeft om zich bij hem aan te sluiten én ik grijp deze kans dan ook met beide handen aan.


Hij biedt een zeer professioneel programma aan met uiteraard de nodige uren in het water, een focus op zowel zwembad als open water en extra alternatieve trainingen buiten het zwembad. Ik heb al een week meegedraaid met Stefan en het team. Ik ben er daardoor van overtuigd dat dit de plek is waar ik mij nog verder ga ontwikkelen en dat dit een programma is dat perfect aansluit bij mij als zwemmer. Mijn doelen zijn altijd in het vizier gebleven


Ondanks dat afgelopen jaar niet helemaal is gelopen zoals ik had gewild, heb ik altijd mijn doelen voor ogen gehouden. In Australië heb ik bovendien gemerkt dat ik nog zoveel potentie heb om mijn zwemcarrière naar een hoger niveau te tillen. De komende jaren ga ik dan ook gebruiken om deze doelen te verwezenlijken.


Ik wil graag iedereen bedanken die in mij is blijven geloven en dit nieuwe avontuur mogelijk hebben gemaakt. Speciale dank gaat uit naar mijn familie en mijn vriendin die mij altijd supporten. En speciale dank gaat ook uit naar mijn nieuwe partner deBoer performance wetsuits, die het mogelijk maakt dat ik naar Duitsland kan gaan.Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

2 gedachten over “Volgende stap: zwemmen in Duitsland”

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.