Lars Bottelier naar wereldjeugdkampioenschappen in Hoorn

Vandaag kwam het verlossende woord: Lars zit in de ploeg van de wereldjeugdkampioenschappen, die worden gehouden van 16 t/m 18 juli in Hoorn. Mijn afstand wordt gezwommen op zondag 17 juli en dat is de 10 km. Een kleine maand dus om weer in topvorm te zijn.

Ik ben onwijs blij dat ik de ploeg heb gehaald. En nog steeds onwijs blij met mijn tijd op de 5 km. Alles puzzelstukjes vielen samen op het juiste moment. Mede dankzij de goede hulp van mijn trainer Hans van Vastenhoven. De laatste maanden hebben we flinken stappen gemaakt en hij heeft me perfect voorbereid. Hans heel erg bedankt!

Hieronder een mooi krantenknipsel over de NK 5000m afgelopen zondag.

krantenknipsel NK5000m Lars Bottelier

Nu kan ik eindelijk weer doen wat ik het liefste doe: in het open water zwemmen. De WJK ploeg gaat een speciaal programma draaien om ons zo goed mogelijk klaar te stomen voor het WJK. Dat allemaal om in het eind een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten op de 10 km.

Ik wil mezelf van mijn beste kant laten zien in Hoorn en hoop ook dat zoveel mogelijk mensen ons komen aanmoedigen tijdens de WJK, maar ook tijdens de EK die worden gehouden van 10 t/m 14 juli.

4 gedachten over “Lars Bottelier naar wereldjeugdkampioenschappen in Hoorn”

  1. Behalve een hele goede zwemmer ben je ook een uitstekend communicator. De combinatie studie en zwemmen zullen je straks goed af gaan. Trainer en Zwemmer zijn een goed en uniek span, ieder een eigen taak en eigen identiteit dat vult elkaar goed aan. Super gedaan Lars en Hans! We zijn er bij in Hoorn. Tot in Vianen.

    Beantwoorden
  2. Ja, ja, je droom is daar. Jullie hebben er hard aan gewerkt; mooie resultaten.
    If you can dream it, you can do it, and so you did.
    Geweldig

    Beantwoorden

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.