Racen in Canada

Van 15 juli tot 5 augustus ga ik naar Canada om open water te zwemmen. Ik ga hier deelnemen aan twee wereldbekerwedstrijden van 10km en één ultramarathon van 32km. Het is voor het eerst dat ik deel ga nemen aan een wereldbekerwedstrijd.

Drie weken naar Canada met elk weekend een andere wedstrijd. Alle wedstrijden worden aan de oostkust gezwommen en zijn in de buurt van Montréal en Quebec. Het begint met de 10km van Lac St-Jean op zondag 21 juli in de plaats Roberval. De 32 km is een week later in hetzelfde water op zaterdag 27 juli. Vervolgens ga ik naar Lac Mégantic reizen en daar wordt de laatste 10 km gezwommen op 3 augustus.

Het wordt weer een nieuw avontuur voor mij. Allereerst omdat het mijn eerste wereldbekerwedstrijden zijn en mijn tweede +25km wedstrijd. Daarnaast ga ik deze keer zonder coach heen en zal een Canadese coach mij gaan begeleiden tijdens de races. Tijdens de reis ga ik jullie op de hoogte houden van mijn prestaties via social media en mijn website.

4 gedachten over “Racen in Canada”

 1. Hoi Lars, leuk man. Wat een ervaring joh. Irene vd. Laan heeft de 32 en soms 64 km 25 x gezwommen. Dus, wanneer jij haar voordien nog ziet, kun je lekker even babbelen.
  Heel veel succes. Gaat jouw vader ook mee?? zo ja, wens hem veel plezier.

  Groet, Hans Koster

  Beantwoorden
  • Hoi Hans,
   Ik ben inderdaad heel benieuwd. Had Irene al gesproken en zij is erg enthousiast. Eigenlijk iedereen die ik erover heb gesproken is enthousiast. Dus ik laat het allemaal over mij heen komen straks. Mijn vader blijft thuis. Bedankt voor de succeswensen. Ik ga er wat van maken!

   Beantwoorden

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.