deboer wetsuits is mijn nieuwe partner

Trots ben ik om te melden dat deboer performance wetsuits en ik een samenwerking zijn aangegaan. deboer wetsuits heeft een grote bijdrage geleverd aan het tot stand brengen van mijn nieuwe avontuur in Duitsland en daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Wat is deboer wetsuits?


deboer verkoopt premium wetsuits aan zowel open water zwemmers als triatleten. De pakken zijn van zeer hoge kwaliteit. De meest high-end pakken van deboer zijn: de Flõh 1.0 en de Fjord 1.0. Beide pakken zijn de snelste in zijn soort dankzij de speciale WhaleSkinTM technologie. Dit zorgt ervoor dat de pakken voorzien zijn van 18,3% extra oppervlak ten opzichte van regulier neopreen. De Fjord 1.0 is bovendien zeer flexibel doordat deze dunner is dan pakken van andere merken: iets waar ik zeer veel waarde aan hecht. De Flõh 1.0 is op zijn beurt weer geschikt voor koud water races, omdat deze meer neopreen biedt dan de Fjord 1.0, maar nagenoeg niet afdoet aan de flexibiliteit.Ik ben onwijs blij met onze samenwerking


Dankzij deboer heb ik beschikking over de beste wetsuits op de markt. Ik ben hier onwijs over te spreken. Met name de flexibiliteit achter de Fjörd 1.0 vind ik geweldig. De flexibiliteit is te danken aan het ultradunne DuraFlexTM neopreen (0.3mm) dat om de armen en de schouders van het pak zit. Mede daarom biedt mij dit de volledige bewegingsvrijheid die ik nodig heb om optimaal profijt uit mijn techniek te kunnen halen. Bovendien ervaar ik in het pak een betere hitte regulatie waardoor ik tijdens zware inspanning niet bezwijk onder de warmte.Op naar een mooie toekomst


We hebben een aantal leuke items op onze gezamenlijke kalender gezet. Ik kijk er naar uit om die met jullie te delen. Mede dankzij Alex en zijn team kan ik nu mijn droom najagen in Würzburg, Duitsland en daar ben ik hem natuurlijk onwijs dankbaar voor. Tot slot weet ik zeker dat ik met deboer wetsuits aan mijn zijde tot nog betere resultaten ga komen.Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.