Onwijs tof: Yvonne van Gennip Talentfonds doneert

Afgelopen week heb ik een mooie brief ontvangen van het Yvonne van Gennip Talentfonds. Deze brief is eigenlijk een hele mooie cheque ter waarde van €1.000,00 die ik ga gebruiken voor mijn topsportcarrière. Yvonne en het team: onwijs bedankt voor de bijdrage.

Naast mij nog 41 talenten in Nederland ondersteund


Ik ben één van de 41 gelukkige talenten die een cheque in ontvangst mocht nemen. Deze cheque gaat natuurlijk erg goed gebruikt worden volgend seizoen. ik heb weer onwijs grote plannen (psst… misschien wel groter dan mijn reis naar Australië van eerder dit jaar). Ik kan er nog niet te veel over vertellen, omdat het nog niet helemaal rond is. Maar zodra de plannen wel rond zijn, dan ga ik dit natuurlijk zo snel mogelijk vertellen. Ik hou jullie op de hoogte.


Tot slot wil ik nog zeggen dat ik heel blij ben dat er zulke mooie initiatieven bestaan als het Yvonne van Gennip Talentfonds. Het helpt talenten in heel Nederland om hun dromen te verwezenlijken in de vorm van een financiële bijdrage. Als topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk deze financiële middelen zijn. Zaken als trainingskampen, trainingsmateriaal, internationale wedstrijden en meer, kosten onwijs veel geld. Niet iedereen kan dit opbrengen en het talentfonds van Yvonne neemt, met zo’n actie als deze, een belangrijk deel voor zijn rekening. Chapeau!Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.