Aussie blog 9: geen blog maar een vlog in Busselton

Blog nummer 9 is wel een hele unieke te noemen. Deze keer ben ik namelijk op pad gegaan met mijn mobiele telefoon om te vloggen. Ik ben afgelopen week naar het Zuiden gegaan om deel te nemen aan de Busselton Jetty Swim. Het is een heel gaaf en groots evenement en daarom leek het mij geschikt om dit op film vast te leggen. Kijk snel hieronder voor mijn allereerste vlog.En de uitslag


Ik hoop dat je de vlog leuk vond. Voor de volledigheid kan je hieronder nog de uitslag vinden. We hadden ook een onwijs snelle tijd neergezet. In het 25-jarig bestaan van de Busselton Jetty Swim is mijn tijd de derde snelste tijd ooit. Volgende week staat er weer een blog klaar om gelezen te worden. Elke maandag om 17:00 uur online op mijn website.


Uitslag Busselton Jetty Swim 2020 - Lars Bottelier heeft de zilveren medaille gewonnen in deze klassieker in Australië, Perth, Busselton


Wil je de rest van mijn blogs ook nog lezen? Vergeet niet dat ik een blog overzicht heb gepubliceerd waarin alle blogs van Australië op een rijtje staan. Dit blog overzicht kan je hier vinden.Partners die in mijn Olympische droom geloven


deboer premium wetsuits logo - met deboer ben ik 1 stap dichterbij de olympische spelen van parijs 2024. Volg Lars in zijn zwemblog

Woning Welzorg op Maat steunt Lars Bottelier in zijn carriere om de Olympische Spelen te bereiken. Donatie voor zijn zwemblog zwem blog. Lars is topper in het open water zwemmen. Parijs 2024
Logo YVGTF Yvonne van Gennip Talentfonds - partner van open water zwemmer Lars Bottelier - zwem blog Lars Bottelier is Nederlands beste open water zwemmer
Dit is het logo van Maxim - Maxim sports nutrition is partner van professioneel open water zwemmer Lars Bottelier - Volg via zijn zwemblog zijn Road to Parijs 2024

4 gedachten over “Aussie blog 9: geen blog maar een vlog in Busselton”

 1. leuke vlogs. ik zie niet alleen snel zwemmen, maar ook een zeer snelle road-trip naar …. (geen speed control gehad ? hahaha). toi, toi, toi, Fred

  Beantwoorden
 2. Hartstikke leuk Lars, die vlog. Moet je blijven doen. Goede kwaliteit ook. Jee man, wat een mooi deel van jouw leven daar in Australie. Succes over 2 weken. Groetjes……ook aan jouw vader. Hans Koste Huizen.

  Beantwoorden
  • Leuk om te horen Hans. Ik zal kijken of ik eens in de zoveel tijd een vlog kan doen. Het kost iets meer tijd maar vond het wel leuk om te doen. De wedstrijd was ook een mooie gelegenheid om te vloggen, want het is zo groots. Er deden in totaal 3300 zwemmers mee!!!

   Beantwoorden

Vind je dit een leuke blog? Reageer hieronder

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.